Personlig service: 08 - 89 01 09

Superfelt 1100

Superfelt 1100 är den moderna underlagstäckningen som är avsedd för användning under tegel, betong, shingel plattor och olika plåttak. I samband med installation av underlagspappen skall läktning utföras samt ska den snarast täckas med vald ytbeläggning. Superfelt 1100 ska inte användas som undre lag i en flerlagstäckning. Superfelt 1100 är en ny utvecklad typ av underlagstäckning som är både lättare och starkare än de traditionella underlagen YAP 2200 och YEP 2500.
Superfelt 1100 tillverkas med en stomme av slitstark polyester som på båda sidor är täckt med en bitumenblandning. Ovan- och undersidan är sedan belagd med en filt av polypropylen. Underlagsmaterialet på ovansidan har utstansade cirkulära hål som är belagda med sand. Detta ger en effektiv halkskyddande yta som gör läggningen enklare och säkrare.
Superfelt 1100 absorberar inte vatten och angrips inte av röta. Superfelt kan spikas eller häftas fast och visar mycket hög motståndskraft mot fläkning och mekaniskt slitage. Rullarna är försedda med en klisterremsa på undersidan.
Superfelt 1100 är en lätt men slitstark underlagstäckning med stor flexibilitet och användarvänlighet som väger 1100 g/m² och är 1 meter bred. Rullarna är 1 x 25 m långa. Superfelt 1100 innehåller rikligt med bitumen, vilket bland annat gör att den läker lättare kring spikhuvuden.
Superfelt 1100 är perfekt som vattenavledande underlagstäckning (JSC.61 Hus AMA) för takpannor, profilerad plåt och planplåt. Produkten är ångtätt, vilket betyder att utrymmet under alltid måste vara ventilerat!
Superfelt 1100 klarar en taklutning ned till 5º.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen