Personlig service: 08 - 89 01 09

Unolastic

Unolastic är en 1-komponent vattenbaserad flyttande tätskikt. Unolastic är färdig att användas ur burk och garanterar tätning av små ytor där man inte kommer åt att anlägga ett vanligt tätskikt även utan att använda armering.
När armeringsduken Rinofotex Plus eller Rinfotex extra används når systemet ännu högre prestanda och täckbarhet som krävs för att garantera vattentätning av stora och ojämna ytor.
Unolastic är en avancerad och hållbar tätningsmassa/flyttande tätskikt med en väldigt enkel applicering med stor användar- och miljövänlighet.
Enklaste och snabbaste tätningssystemet som finns. Unolastic kan med fördel användas so tätskikt för underlag och fundament innan man anlägger keramik, naturstenar och glasmosaik.
Unolastic finns i grått, svart och brun färg. Produkten är bitumenbaserad med blandning av speciella elastiska och syntetiska hartser, bitumen och kvartsfyllmedel, med högt vattenmotstånd.
Det härdade skiktet med Unolastic är starkt, elastiskt, vattentät med utmärkta mekaniska och kemiska egenskaper som tål höga mekaniska påfrestningar och är UV-beständig.
- Täckning: 1,5 kg/m2 × mm tjocklek.
- Genomsnittlig förbrukning för två produktlager utan förstärkning: ca. 2-2,5 kg / m²
- Produktens genomsnittliga förbrukning med förstärkning: cirka 3 - 3,5 kg / m²
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen